21/11

 

2007

4, _

 

 

 

Det klart politiske mord

 

16/3-1992: "Internationale Socialisters kontor i København bliver bombesprængt, hvorved den 29-årige Henrich Christen-sen mister livet." C! Og dagen efter:

17/3-1992: "På et møde i Ss forretnings-udvalg meddeler næstformand Poul Nyrup Rasmussen, at han opstiller som for-mandskandidat."

"Situationen omkring S er historisk meget interessant og hidtil uset.." siger statsmi-nister Poul Schlüter, og dagen forinden lo-vede udenrigsminister Uffe Ellemann-Jen-sen at "accptere den konservative stats-ministerkandidat, Poul Schlüter peger på, hvis han som følge af Tamilsagen forlader dansk politik."

Og det gjorde Poul Schlüter jo året efter, men han overdrog ikke sin statsminister-post til en borgerlig, men til den historis-ke, nye formand for socialdemokratiet Poul Nyrup Rasmussen – og uden først at udskrive folketingsvalg.

Fortsættes:

 

 

Two down ... one to go!

 

Loppen og Professoren

Kronprinsesse Kvuk, C!

 

Sidste skud i kulturkanonen

Jeg stopper ved 12 døde kronvidner i disse spektakulære sager (ofte egl retsager) der går tæt på regeringsførelsen.

Jeg ville have stoppet ved 10, men tager alligevel terrorbombe-sprængningen på IS's partilokaler med fordi denne sag danner et mønster i alle sagerne, nemlig at de knytter sig til regerings-førelsen omkring regeringsskifter: 3 omkring skiftet Schlüter / Nyrup og 3 omkring skiftet Nyrup / Fogh – se a4 nr 16

Konklusioner er det ikke tale om, for jeg kender kun sa-gerne fra pressen, og dén kilde giver end ikke data nok til at sætte navn og dødsdag på de døde, fx tamilsagens kronvidne, Bendtsens pusherkompagnon og Brixtoftes privatchauffør. Men jeg stopper ved 12 for det er der mange gode grunde til.

Fortsættes.

Omløbsavisen b7 : et medansvar i omløb!

 

Wag the Dog

Jeg gør, altså er jeg!

Journalister ynder at  omtale sig selv som samfundets vagthund.." skriver Information på sin forside, fredag 3/8-2007 ... en ret pudsig betragtning! for selvreflektering er ellers ikke dét som hunde er aller-mest kendte for.

Billedet er manipu-leret lidt, men læn-ken er god nok! den er Informations! Så de mener sig vel at være lænkede ... ligesom Fenrisulven måske?

Utroligt hvad sådan en hund kan gøre – for en hundekiks!

Jeg føler, altså er vi!

Det er grosbøll-teo-logi ved biskop Jan Lindhardt – og det i samme Information!

"en central indsigt i euroæisk tradition" føler biskoppen.

Det ligner da også en gejstligs indsigt i sit trosfælleskab med sine - pga hans førsteret til natio-nalproduktet - dybt hengivne.